[Resolved] Map Download Problem

Discussion in 'Server/Forum Help' started by [FFN] Mika, Nov 19, 2012.

  1. [FFN] Mika

    [FFN] Mika Well-Known Member

    There appears to be a problem on at least Srs Bsns, but maybe other servers, where the client does not download the map .bsp file for the map. You have to manually download it and place it in the \maps folder. It might be a client problem, but it worked just fine yesterday
     
  2. VintagePC

    VintagePC GodModePC (Lead Developer) Srcds Server Operator Forum Operator Minecraft Operator Global Moderator Staff Member

    I haven't changed anything in relation to this. Do you remember which map it was? It's possible it's either missing or corrupt.
     
  3. [FFN] Mika

    [FFN] Mika Well-Known Member

    At first it was a TF2Ware map, but then every single map after that it would not download. Right now its on jump_speed and I had to download that one. It did not even attempt to download the map. When you try to connect it gives the error message: Client disconnected: Map missing

    EDIT: In the maps folder the map is not there, and other people I know have experienced this problem
     
  4. TheWildPyro

    TheWildPyro Not a Noob

    I've had that on GMOD before.
     
  5. VintagePC

    VintagePC GodModePC (Lead Developer) Srcds Server Operator Forum Operator Minecraft Operator Global Moderator Staff Member

    Weird. I'll see what I can find, but I can verify that jump_speed IS on the fastdl server, and the URL is setup correctly in the server config.
     
  6. [FFN] Mika

    [FFN] Mika Well-Known Member

    Yeah, I had to download it from fastdl
     
  7. [FFN] Mika

    [FFN] Mika Well-Known Member

    Code:
    Team Fortress
    Map: tfdb_circonvolium_b4
    Players: 4 / 24
    Build: 5122
    Server Number: 87
     
    Attemped to precache unknown particle system "portal_cleanser"!
    Attemped to precache unknown particle system "Cleanser_edge_1"!
    Attemped to precache unknown particle system "Cleanser_edge_2"!
    Attemped to precache unknown particle system "portal_2_test"!
    Attemped to precache unknown particle system "portal_2_close"!
    Attemped to precache unknown particle system "portal_1_particles"!
    Attemped to precache unknown particle system "Portal_1_vacuum"!
    Attemped to precache unknown particle system "portal_2_particles"!
    Attemped to precache unknown particle system "portal_2_vacuum"!
    Attemped to precache unknown particle system "Portal_1_vacuum_"!
    Attemped to precache unknown particle system "portal_1_edge"!
    Attemped to precache unknown particle system "portal_2_edge"!
    Attemped to precache unknown particle system "portal_1_close"!
    Attemped to precache unknown particle system "portal_1_vacuum2"!
    Attemped to precache unknown particle system "portal_1_test"!
    ConVarRef sm_extendedmute_version doesn't point to an existing ConVar
    SetConVar: No such cvar ( sm_extendedmute_version set to 1.2.2), skipping
    Missing map maps/tfdb_circonvolium_b4.bsp,  disconnecting
     
     
    Host_Error: Bad map
    
    This is the relevant stuff in the console
     
  8. VintagePC

    VintagePC GodModePC (Lead Developer) Srcds Server Operator Forum Operator Minecraft Operator Global Moderator Staff Member

    I rebooted the server ~15 minutes ago, I hope that helped.
     
  9. [FFN] Mika

    [FFN] Mika Well-Known Member

    The problem still persists. This is the GUI error:
    This is whats in the console:
    Code:
    Connecting to 99.198.108.170:27015...
    Connected to 99.198.108.170:27015
     
    Team Fortress
    Map: koth_lolcano_b2
    Players: 2 / 25
    Build: 5122
    Server Number: 1
     
    ConVarRef sm_extendedmute_version doesn't point to an existing ConVar
    SetConVar: No such cvar ( sm_extendedmute_version set to 1.2.2), skipping
    Missing map maps/koth_lolcano_b2.bsp,  disconnecting
     
     
    Host_Error: Bad map
    
    I noticed that this time it actually tried to download the map, but it was very brief.
     
  10. VintagePC

    VintagePC GodModePC (Lead Developer) Srcds Server Operator Forum Operator Minecraft Operator Global Moderator Staff Member

    DOH. Apparently there was a trailing space after the URL that wasn't visible. Should be resolved now.:banghead:banghead
     
    • Funny Funny x 1
  11. [FFN] Mika

    [FFN] Mika Well-Known Member

    Wow, that's funny, but now on 24/7 dustbowl the round reset in the middle of a round. Everyone back at spawn, time reset
     
  12. VintagePC

    VintagePC GodModePC (Lead Developer) Srcds Server Operator Forum Operator Minecraft Operator Global Moderator Staff Member

    Yeah, that was me pushing a change through to all the servers.
     
    • Funny Funny x 1
  13. [FFN] Mika

    [FFN] Mika Well-Known Member

  14. Thebookster

    Thebookster Not a Noob

    Hey, last night the TF2Ware map was doing the same thing, not finding one map or somesuch.
     
  15. VintagePC

    VintagePC GodModePC (Lead Developer) Srcds Server Operator Forum Operator Minecraft Operator Global Moderator Staff Member

    approximately what time was this?
     
  16. [FFN] Mika

    [FFN] Mika Well-Known Member

    Actually, now there is a problem where if there are two players on Blu, and another player joins, he cannot join Blu because when he clicks the door it turns red and nothing happens.
     
  17. [FFN] Mika

    [FFN] Mika Well-Known Member

    Plus, there's still autobalance if there is four or more players​
     
  18. VintagePC

    VintagePC GodModePC (Lead Developer) Srcds Server Operator Forum Operator Minecraft Operator Global Moderator Staff Member

    It may be an issue with the built-in autobalancer. I've made a change, let me know if that fixes it.
     
  19. Thebookster

    Thebookster Not a Noob

    Late evening, not sure which time
     

Share This Page